De bemiddeling praktisch

De website van de FBC is beschikbaar maar momenteel 'under reconstruction' en actualisering. Voor meer informatie en vragen kan u terecht op : secr.Bemiddelingscommissie@just.fgov.be

Indien u een bemiddelaar wenst in te schakelen om uw conflict minnelijk op te lossen, gelieve onze lijst van erkende bemiddelaars te consulteren op onderstaande link:

http://www.fbc-cfm.be/nl/zoeken-naar-een-bemiddelaar

Op deze website vindt u alle nuttige informatie over bemiddeling en over het verloop van het bemiddelingsproces, zodat u — met kennis van zaken — beroep kan doen op een bemiddelaar. Deze zal u bijstaan in het vinden van een snelle en efficiënte oplossing zonder dat u daarvoor bij een rechter moet langsgaan.

 

Problemen in werkrelaties, een moeilijke echtscheiding, burenruzie, een geschil tussen huurder en eigenaar… het kan u allemaal overkomen. Dergelijke conflicten los je niet noodzakelijk op voor de rechtbank. Er bestaat immers een alternatief: bemiddeling.

© De tekeningen van André Nollet dienen tot exclusief gebruik van de Federale Bemiddelingscommissie. Daarom is elk ander gebruik of weergave op welke wijze ook strikt verboden.

© Ces dessins d’André Nollet sont à l’utilisation exclusive de la Commission Fédérale de médiation. Dès lors toute autre utilisation ou reproduction de manière quelconque que ce soit est strictement interdit.

 

© The use of this drawings of André Nollet is an exclusive right of the Belgian Federal Mediation Commission. Therefore every other use or reproduction in whatever way is strictly forbidden.

 

Bekijk ook: