Mediation Week 2023

Beste erkende bemiddelaars, 

De Mediation Week, editie 2023, nadert met rasse schreden. 
Had u reed de tijd om het omvangrijke boeiende programma na te kijken ? 
Doe dit dan snel, want de deadlines om in te schrijven verstrijken binnenkort. 

Ook dit jaar kan u terug lokaal bij u in de buurt vormingen en infosessies (en dit zowel virtueel p42 e.v.  als fysiek p91 e.v.) bijwonen. 
Nieuw dit jaar zijn de diverse meet & greets en kennismakingen met bemiddeling in de bouw, in het onderwijs, binnen de arbeidsrechtbank en met de lokale besturen, die we in partnerschap mee organiseren.
Daarnaast kan u tevens te Brussel de boeiende studiedag over het statuut van de bemiddelaar, vanuit zelfs een rechtsvergelijkend perspectief bijwonen (p26-27)  of de toelichting van de onderzoeksresultaten van de door ons gelanceerde overheidsopdracht inzake de evaluatie van de bemiddelingswet 2018 meevolgen (p29-30). 

Traditiegetrouw bieden we ook aan alle erkende bemiddelaars terug onze centrale dag op donderdag 12/10/2023 (voormiddag NL & namiddag FR: p8-p15) aan waarbij we terugblikken op het bijna afgelopen vierjarig mandaat en tevens nadenken over de toekomst.  Dit alles onder de vorm van een interactief paneldebat. 

                                                  Sessie NL centrale dag : https://nl.surveymonkey.com/r/F75DWJ6 
                                                  Sessie FR centrale dag : https://fr.surveymonkey.com/r/XY32F2K 

We nodigen jullie ook uit om de gratis podcast van de OVB mbt advocatuur en bemiddeling te beluisteren tijdens de Mediation Week https://www.ordevanvlaamsebalies.be/nl/nieuws-en-events/advocaat-bemidde...

Hartelijk dank reeds voor de talrijke respons nav onze vorige newsflash (zie https://www.fbc-cfm.be/nl/nieuws)  met als thema rechtsbijstand.
We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op onze vormingen op dit vlak en raden iedereen aan om deel te nemen aan onze verdere toelichting over de samenwerking met het CAW op maandag 09/10/2023. 

 

Kortom zoals jullie zelf kunnen nalezen een meer dan boeiend programma en 
we hopen jullie dan ook talrijk te mogen ontmoeten tijdens één van de vele initiatieven.

 

Team Mediation Week

Programma Mediation Week 2023.pdf