Nieuwsbrief mei 2020

 

Beste collega-bemiddelaars,

 

Deze newsletter starten we graag met enkele positieve en fijne aankondigingen.

 

Sinds kort beschikt onze attaché, mevrouw Gayse, opnieuw over een krachtig team van medewerkers, waardoor ons secretariaat stap voor stap opnieuw op kruissnelheid kan komen. Onze oprechte excuses voor de vertraging bij de behandeling van de dossiers erkenning, vorming en permanente vorming. Wij proberen de achterstanden zo snel mogelijk weg te werken. Het secretariaat geeft er in de huidige context nog steeds de voorkeur aan uw vragen via mail in plaats van telefonisch te ontvangen.

 

Verder bekijken we de mogelijkheden om onze website nieuw leven in te blazen en performant te maken. Gelieve er de komende weken rekening mee te houden dat diverse onderdelen op de website ‘under construction’ zullen zijn. Indien jullie suggesties voor ogen hebben, aarzel dan zeker niet deze aan het secretariaat te bezorgen. 

 

Opnieuw zal deze newsletter voor een stuk in het teken staan van het bemiddelingsgebeuren in coronatijden. Achtereenvolgens besteden we aandacht aan de Mediation Week, de vormingen in tijden van corona en tot slot de initiatieven ter ondersteuning van de bemiddeling.

 

Met genegen groeten,

Namens het FBC,

jullie voorzitter Theo De Beir

newsletter_fbc_mei_2020.pdf