SUMMERFLASH - JULI/AUGUSTUS 2021

SUMMERFLASH - JULI/AUGUSTUS 2021

 

De Bemiddelingsbarometer 2021                                       

Alvast hartelijk aan iedereen die de barometer reeds invulde! 

Hierbij nogmaals een warme oproep, voor wie nog niet de kans had,  om even tijd vrij te maken voor deze belangrijke enquête.

Uw antwoorden worden op anonieme basis bijgehouden. De resultaten van deze barometer  zullen meegedeeld worden n.a.v.  de Mediation Week.

De enquête kan ingevuld  worden tot uiterlijk vrijdag 16 juli 2021. Als waardering voor uw deelname én de tijd die u vrijmaakt om inhoudelijk te reflecteren over uw eigen praktijk, kent de FBC hiervoor 2 uren permanente vorming toe. 

Vergeet alvast niet op het einde van de enquête zelf de slotpagina  (er verschijnt hiervoor geen apart document en/of venster) af te drukken of er een printscreen of foto van te nemen als bewijs van de permanente vorming in uw persoonlijk dossier.

Mocht u via SurveyMonkey geen persoonlijke mail hebben ontvangen, controleer dan uw spam of contacteer eventueel het secretariaat van de FBC voor verdere ondersteuning.

 

 

ACTIVITEITENVERSLAG FBC 2020

Lees tijdens de zomermaanden zeker ons activiteitenverslag.

Dit jaarverslag neemt u mee in de verwezenlijkingen van het afgelopen jaar en onthult u ook onze toekomstige doelstellingen en actiepunten. Echt de moeite waard!

FBC_jaarverslag_2020.pdf

 

MEDIATION WEEK 2021:
maandag 11 oktober tot zaterdag 16 oktober 2021.

We kijken er nu al naar uit elkaar virtueel te ontmoeten tijdens de centrale dag op donderdag 14 oktober 2021.

Omstreeks eind augustus sturen wij u het volledige programma van de Mediation Week én de centrale dag toe. Check dus zeker uw mailbox.

 

… EN LAST BUT NOT LEAST:

geniet intens van een heerlijke en welverdiende zomerbreak!